Hvilket arrangement skal du med til?

KLASSEUDFLUGT MED SPÆNDING
Bestil det næste klassearrangement hos os og få en sjov og hyggelig dag i naturen. Vi garanterer en dag med masser af armplads og højt til loftet. Hvis ikke alt energien er blevet brændt af på klatrebanerne, så er en gåtur til kysten bagefter oplagt! Vi har baner i flere sværhedsgrader og har haft stor succes med at afholde fødselsdage for skoleklasser.

HVAD MED EN POLTERABEND I NATUREN?
Klatreskoven er bestemt ikke kun for børn. Vi har også baner, der kræver at voksne holder tungen lige i munden.
Hvis en klatretur i skoven ikke får dig til at juble, så tilbyder vi blandt andet også bueskydning, orienteringsløb, svævebaner og rapelling. Læs mere om de forskellige aktiviteter her.
Efter aktiviterne er der rig mulighed for at nyde sin forudbestilte sandwich eller medbragte mad og eventuelt grillen i de smukke omgivelser. Arrangementet foregår i samarbejde med SikringsAgenten, hvilket også giver mulighed for overnatning. Ring til os for at høre mere.

FIRMATUR MED HØJT TIL LOFT
Hvis I trænger til at strække benene og få en god portion frisk luft, så er Klatreskoven og vores andre arrangementer lige noget for jer. De kan både fungere som teambuilding til at ryste jer tættere sammen, men også som ren og skær sjov, hvis I trænger til lidt udfordring.

ELLER NOGET HELT FJERDE?
Ring endelig til os, hvis du er nysgerrig – så finder vi på noget, der passer til dit arrangement!